Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Διαφημιστικά πακέτα προβολής στο Cheap-Choice

 


Αν επιθυμείτε να προβληθείτε μέσα στο blog μας, σας προσφέρουμε ένα διαφημιστικό μπάνερ 250 Χ 250
στις παρακάτω τιμές:

1 χρόνος προβολής, με εμφάνιση του μπάνερ στην δεξιά πλευρά της σελίδας σε όλη την διάρκεια της περιήγησης του επισκέπτη, στην τιμή των 500 ευρώ. Δυνατότητα πληρωμής σε 3 ισόποσες τετραμηνιαίες δόσεις των 167 ευρώ.

Εξάμηνη προβολή, με εμφάνιση του μπάνερ στην δεξιά πλευρά της σελίδας σε όλη την διάρκεια της περιήγησης του επισκέπτη, στην τιμή των 300 ευρώ. Δυνατότητα πληρωμής σε 2 ισόποσες τριμηνιαίες δόσεις των 150 ευρώ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τρίμηνη προβολή, με εμφάνιση του μπάνερ στην δεξιά πλευρά της σελίδας σε όλη την διάρκεια της περιήγησης του επισκέπτη, στην τιμή των 180 ευρώ. Δυνατότητα πληρωμής σε 2 ισόποσες δόσεις των 90 ευρώ.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Μηνιαία προβολή, με εμφάνιση του μπάνερ στην δεξιά πλευρά της σελίδας σε όλη την διάρκεια της περιήγησης του επισκέπτη, στην τιμή των 70 ευρώ. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τέλος, στην τιμή των 50 ευρώ δημιoυργώ για εσάς ένα διαφημηστικό άρθρο με φωτογραφίες της επιχείρησής σας το οποίο παραμένει για πάντα στο blog ως άρθρο και μπαίνει στην ανάλογη κατηγορία υπηρεσιών του blog.


Με εκτίμηση 
Παναγιώτης Πετρόπουλος
 

0 on: "Διαφημιστικά πακέτα προβολής στο Cheap-Choice"

Σχόλια