Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πρόγραμμα υγείας με 49€ (ατομικό) ή 99€ οικογενειακό το χρόνο!

 


Με την ασφάλεια υγείας "εξασφαλίζω" της Eurolife FFH AEAZ έχετε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις, επισκέψεις σε γιατρούς και check-up, δωρεάν ή με μικρό κόστος. 
Επιλέγετε ασφάλιση για εσάς ή την οικογένειά σας ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η ασφάλεια είναι προϊόν της ασφαλιστικής εταιρείας Eurolife FFH AEAZ και προσφέρεται με τη διαμεσολάβηση της Eurobank.

Με 99€ τον χρόνο για οικογένεια έως 6 μέλη ή με 49€ για εσάς εξασφαλίζετε check-up, διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις. 
Ιατρικές επισκέψεις: Με την ασφάλεια υγείας αυτή μπορείτε να κάνετε απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς, με μικρό κόστος. Στα εξωτερικά ιατρεία των συμβεβλημένων κλινικών, διαγνωστικών κέντρων και πολυϊατρείων πληρώνετε: 10€ / επίσκεψη στις διαθέσιμες ιατρικές ειδικότητες. 

Στα συμβεβλημένα ιδιωτικά ιατρεία πληρώνετε: 15€-20€ / επίσκεψη στις διαθέσιμες ιατρικές ειδικότητες. Διαγνωστικές εξετάσεις: Στα εξωτερικά ιατρεία των διαγνωστικών κέντρων και πολυϊατρείων κάνετε απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις: Δωρεάν εάν έχετε παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Με τιμές κρατικού τιμοκαταλόγου εάν δεν έχετε παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Με 50% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο, για εξετάσεις που δεν αναφέρονται στον κρατικό τιμοκατάλογο. Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ!!

0 on: "Πρόγραμμα υγείας με 49€ (ατομικό) ή 99€ οικογενειακό το χρόνο!"

Σχόλια