Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πώς να κερδίσεις χρήματα μέσα από τα social media

 

Αγαπητοί φίλοι,

Το facebook είναι στη ζωή μας εδώ και αρκετά χρόνια και μας έχει προσφέρει την δυνατότητα να επικοινωνούμε με τους φίλους μας, όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Όμως, μας παρέχει και τη δυνατότητα να κερδίσουμε χρήματα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω τον πιο απλό τρόπο. Ονομάζεται affiliate marketing και σας προσφέρει ποσοστά επί των κερδών. Εσείς δε χρειάζεται να έχετε κάτι προς πώληση, απλά διαφημίζετε στη σελίδα σας, κάτι που πουλάει μια επιχείρηση και όταν πραγματοποιηθεί πώληση μέσα από τη σελίδα σας, εσείς κερδίζετε ένα ποσοστό από 5 μέχρι και 50%. 
Τα κέρδη μέσω affiliate marketing δεν φορολογούνται ούτε υπόκεινται σε έλεγχο μέχρι τις 10.000€ ανά έτος. Αν ξεπεράσετε αυτό το ποσό σε εισπράξεις, καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με το εμπόριο, γιατί σίγουρα ...το έχετε!

Η σημαντικότερη εταιρεία affiliate marketing είναι η Linkwise και προσωπικά είμαι σε αυτή για περισσότερα από 5 χρόνια. Αξιόπιστη, σύγχρονη και πληρώνει χωρίς καθυστερήσεις.
Ας δούμε τώρα μέσα από 3 βήματα την διαδικασία εγγραφής και χρήσης. 

1) Πατήστε εδώ και θα μεταφερθείτε αυτόματα στην σελίδα εγγραφής της Linkwise.

2) Συμπληρώστε υποχρεωτικά όσα σημεία έχουν αστερίσκο (*) και πατήστε "επόμενο βήμα".

3) Στη νέα σελίδα που ανοίγει, κάντε κλικ στη 2η επιλογή και γράψτε τι θέλετε να πουλάτε. Γράψτε ένα μικρό κείμενο. Π.χ "θέλω να πουλάω διάφορα προιόντα". Επιλέξτε επίσης σε ποιες χώρες θέλετε να κάνετε προώθηση. Μετά κάντε κλικ στο κάτω μέρος ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης της Linkwise και τέλος κάντε κλικ για να σταλεί η αίτηση.

Να θυμάστε πως όταν εγκριθεί η αίτησή σας και θελήσετε να μπείτε στη Linkwise, θα πρέπει εκτός από τους κωδικούς εισόδου, να διαλέξετε και την επιλογή "affiliate". 
Όταν μπείτε για πρώτη φορά στην πλατφόρμα της Linkwise αφιερώστε λίγη ώρα στο να μάθετε πως δουλεύει. Υπάρχουν βοηθήματα για να κατανοήσετε εύκολα τον τρόπο λειτουργίας της. Προσωπικά θεωρώ πως είναι πανεύκολη η χρήση της. Αν έχετε απορίες ρωτήστε με, όμως πριν το κάνετε, βεβαιωθείτε πως έχετε αφιερώσει 1-2 ώρες ψαξίματος.

Καλά κέρδη!!




0 on: "Πώς να κερδίσεις χρήματα μέσα από τα social media"

Σχόλια