Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Η Πέτρα της Ευγνωμοσύνης!

 

Η πέτρα της ευγνωμοσύνης λειτουργεί με εξαιρετικά αποτελέσματα για πλήθος ανθρώπων ανά τον κόσμο, ανδρών και γυναικών που τη χρησιμοποίησαν για να προσελκύσουν υγεία και ευτυχία. Βρείτε ένα μικρό βότσαλο ή μία πέτρα, κάποια που να μπορείτε να την κλείσετε με άνεση μέσα στην παλάμη σας. Διαλέξετε μια λεία πέτρα, χωρίς αιχμές, που να σας δίνει πραγματικά καλή αίσθηση όταν την κρατάτε.
Όταν βρείτε την πέτρα σας, βάλτε τη δίπλα στο κρεβάτι σας, ώστε να τη δείτε όταν πάτε για ύπνο. Γράψτε επάνω της με ανεξίτηλο μαρκαδόρο την λέξη "ευχαριστώ" με όμορφα γράμματα. Πριν πέσετε για ύπνο, πάρτε τη "μαγική πέτρα" σας και κλείστε γύρω της τα δάχτυλά σας. Αναλογιστείτε προσεκτικά όλα τα καλά που σας συνέβησαν στη διάρκεια της μέρας και διαλέξτε το καλύτερο απ' όλα, αυτό για το οποίο είστε ευγνώμονες. 
Μετά, πείτε "ευχαριστώ", εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη σας για το συγκεκριμένο συμβάν. Αφήστε την πέτρα στη θέση της, δίπλα στο προσκέφαλο σας. Κάθε βράδυ για όλο τον επόμενο μήνα, εφαρμόστε την ίδια πρακτική. Όσο κρατάτε τη πέτρα της ευγνωμοσύνης στο χέρι σας, αισθανθείτε όσο πιο ευγνώμονες μπορείτε και πείτε "ευχαριστώ".

Η ευγνωμοσύνη είναι μαγνητική και θα προσελκύει ακόμα περισσότερα καλά πράγματα στη ζωή σας. Η εντατική εφαρμογή της πρακτικής αυτής στο διάστημα των 30 ημερών, θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο τη μαγνητική δύναμη της κι έτσι θα προσελκύετε αυτόματα όλα όσα επιθυμείτε και χρειάζεστε!

0 on: "Η Πέτρα της Ευγνωμοσύνης!"

Σχόλια