Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Επιτέλους Καλοκαιράκι Ξανά!

 

Επιτέλους, καλοκαίρι!
Ποιος λογαριάζει κρίση και υποχρεώσεις... Όλοι ανυπομονούμε να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να τρέξουμε στη θάλασσα, είτε κάπου κοντά (καταραμένη αφραγκία) είτε στα πανέμορφα νησιά μας και τους ανεπανάληπτους ηπειρωτικούς προορισμούς της χώρας.

Ο βασικός εξοπλισμός μας σίγουρα περιλαμβάνει καινούριο μαγιό και καπέλο από την sugarfree , γυαλιά ηλίου (καλής ποιότητας) από το κατάστημα all4optics, ένα βιβλίο από τα public για την ώρα της
ηλιοθεραπείας και ανάλαφρα ρούχα σε ποικιλία ανοιχτών χρωμάτων, για να ανοίξει η καρδιά μας ρε αδερφέ. Όσοι δε έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν σε κάποιο πλοίο η αεροπλάνο και να την κάνουν προς εξωτερικό μεριά, αυτοί είναι οι τυχεροί της παρέας. Μεγάλες ευκαιρίες σε ξενοδοχεία υπάρχουν μέσα στην trivago και φθηνά αεροπορικά εισιτήρια στην airtickets, ενώ όσοι θέλουν να νοικιάσουν αυτοκίνητο ας μπουν στο cosmos rent a car για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο..

Εγώ δεν ξέρω αν θα καταφέρω να αποδράσω κάπου, αλλά δεν παραπονιέμαι κι όλας. Η Λούτσα μισή ώρα δρόμος μακριά είναι... αχχχχχ!!!

0 on: "Επιτέλους Καλοκαιράκι Ξανά!"

Σχόλια