Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Βόλτα στον Διομήδειο Κήπο

 


Ο Διομήδειος Κήπος διαθέτει εκατοντάδες μονοπάτια, παγκάκια, χώρους αναψυχής για υπαίθριες συναθροίσεις, και πάνω από όλα, εξαιρετικό οικοσύστημα για να απολαύσει κανείς.
 O Διομήδειος Κήπος είναι ιδανικός χώρος για όλους τους λάτρες της φύσης, τους γονείς που επιθυμούν να εμφυσήσουν στα παιδιά τους την αγάπη και το σεβασμό για το περιβάλλον, τους περιπατητές και όλους όσοι αρέσκονται στο τζόκινγκ, να κάνουν πικνίκ. Βρίσκεται στην περιοχή Δαφνί Χαϊδαρίου, (Στάση Πάρκο ή Ψυχιατρείο).

Από το Μετρό Αιγάλεω μπορείτε να πάτε με όλα τα λεωφορεία που πηγαίνουν προς Ασπρόπυργο, Ελευσίνα, Χαϊδάρι ή από την αφετηρία των λεωφορείων από την Πλατεία Κουμουνδούρου. Λεωφορεία: Α16 Πλατεία Κουμουνδούρου – Ελευσίνα, 11 Μετρό Αιγάλεω – Χαϊδάρι, 812 Πλατεία Κουμουνδούρου – Χαϊδάρι, 866 Σταθμός Μετρό Αιγάλεω – Ασπρόπυργος, Γ16 Πλατεία
Κουμουνδούρου – Ασπρόπυργος Αναψυκτήριο:

Ο Βοτανικός Κήπος διαθέτει καφέ-εστιατόριο και παιδότοπο.
Λειτουργεί: Καθημερινά 8:00 – 14:00 , Σάββατο & Κυριακή: 10:00 – 15:00.
Ο Κήπος παραμένει κλειστός το καλοκαίρι, από 15 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου.
Είσοδος: Ελεύθερη.

1 on: "Βόλτα στον Διομήδειο Κήπο"
  1. Η φωτογραφία που έχετε βάλει είναι από τον Διομήδειο κήπο στον οποίο αναφέρεστε? Και μία ακόμα ερώτηση: Όταν κάποιος θα μπορούσε να βάλει μία φωτογραφία του Διομήδειου κήπου και εντούτις επιλέγει να βάλει μια φωτογραφία απο άλλο κήπο (για την ακρίβεια των βοτανικών κήπων του Βερολίνου)σημαίνει πως είναι ψευταράκος? Επίσης μία τρίτη πιο περίπλοκη ερώτηση: Αν αυτός που έβαλε συνειδητά μία φωτογραφία από άλλο κήπο, δηλαδή αυτός που ίσως και να είναι ψευταράκος, έψαξε και βρήκε τη φωτογραφία στο google με την φράση "Βοτανικός Κήπος" ή με τη φράση "Botanic Garden" τοτε σημαίνει πως είναι και κλεφτρονάκι μιας που δεν του ανήκει η φωτογραφία αλλά τι μας νοιάζει εμείς την κάναμε download και την χρησιμοποιούμε όπως γουστάρουμε? Τέλος μία τέταρτη ερώτηση: επειδή η φωτογραφία βγαίνει στις πάνω σειρές των αποτελεσμάτων του Google μήπως αυτός ο υποψήφιος ψευταράκος-κλεφτρονάκος είναι ΚΑΙ τεμπελάκος (καθώς δεν έψαξε καν να βρει μία αληθινή φωτογραφία ή να πάει ο ίδιος να φωτογραφίσει αλλά τσίμπησε την πρώτη φωτογραφία που του έκανε κλικ στο google)? Ελπίζω πως όχι τίποτα από τα παραπάνω δεν συμβαίνει. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσα με τρόμο να ανακαλύψω ότι αυτός που έκανε τα παραπάνω είαι ελληνάκης κακομοιράκης αφού ο συνδυασμός ψευταράκος-κλεφτρονάκος-τεμπελάκος δύσκολα συναντιέται σε άλλες χώρες τις Ε.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια