Full Width CSS

Recent

Label

Author

Στείλε το e-mail σου για να ενημερώνεσαι για όλες τις νέες ευκαιρίες!!!

Delivered by FeedBurner

Welcome To SoraBook

ΕΧΕΙΣ BLOG H SITE; ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ONLINE ME 1 ΚΛΙΚ!!

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

 

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ρούχα παπούτσια & αξεσουάρ Ανδρικά & Γυναικεία

 

Για τη γυναίκα
Καλώς ήρθατε στο myshoe.gr στο μοναδικό ελληνικό e-shop, αποκλειστικά για παπούτσια και αξεσουάρ. Η εταιρεία προσφέρει τη μεγαλύτερη οn line συλλογή παπουτσιών με εγγυημένη ποιότητα, σε απίστευτα ακαταμάχητες τιμές.

Tο Melina may είναι  το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα με τις πιο ακαταμάχητες προσφορές! 100% αυθεντικές επώνυμες μάρκες , Κάθε εβδομάδα νέες προσφορές έως -80%, Γυναικεία, Ανδρικά, Unisex, Παιδικά, Ένδυση, Υπόδηση, Αξεσουάρ, Καλλυντικά, Είδη Σπιτιού.
To style icon.gr έιναι αποκλειστικά ηλεκτρονικό κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων και αξεσουάρ και είναι Online από τις αρχές του 2009. Η ανοδική του πορεία από τότε δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τυχαία. Προσφέρει πάνω από 3000 προϊόντα ένδυσης για τον άνδρα, την γυναίκα καθώς και
παπούτσια, τσάντες και άλλα αξεσουάρ. Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 70 ευρώ και υπάρχουν και εκπτωτικές κατηγορίες ανάλογες του ποσού των αγορών. Στη Αθήνα και τον Πειραιά οι παραγγελίες μπορούν να παραδοθούν και δωρεάν.
Το fashionspot.gr είναι το πρώτο ελληνικό site αφιερωμένο στη μόδα. Δημιουργήθηκε από τρεις νέες γυναίκες για να προσφέρει εύκολες, γρήγορες και έξυπνες αγορές μέσω διαδικτύου. Στο fashionspot.gr μπορείτε να βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ, αλλά και επώνυμους σχεδιαστές σε πολύ καλές τιμές.
Η iconzoo είναι μία σύγχρονη μπουτίκ, με κομμάτια προσεκτικά διαλεγμένα (hand - picked) για την ποιότητα, την άνεση, την εφαρμογή και την ιδιαιτερότητά τους. Οι εταιρίες ρούχων που συνεργάζονται είναι κυρίως Ιταλικό και Γαλλικό pret-a-porter αλλά και νέοι σχεδιαστές. Είναι brand names που μπορείτε να βρείτε μόνο σε επιλεγμένες boutique στην Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Στον πληρέστερο κατάλογο μόδας la redoute.gr θα βρείτε διάφορες μάρκες ρούχων για όλη την οικογένεια, σε προσιτές τιμές και για κάθε στυλ. Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ρούχων ντύνει τη γυναίκα, τον άνδρα, το παιδί αλλά και ....το σπίτι σας με λευκά είδη. Στο la redoute.gr θα βρείτε από σέξι εσώρουχα έως αθλητικά παπούτσια! Κάθε σεζόν μια νέα κολεξιόν έτοιμη να γεμίσει το καλάθι αγορών σας! Είτε δημιουργείτε τη δική σας μόδα, είτε είστε fashion victims στην La Redoute θα βρείτε αυτό που ζητάτε.


Το Myfashionfruit είναι το online shop για τις γυναίκες που ψάχνουν τα πιο μοναδικά & ιδιαίτερα κοσμήματα, τσάντες & αξεσουάρ στις πιο προσιτές τιμές. Στο myfashionfruit.com θα βρείτε fashion statement κοσμήματα σε κάθε στυλ, μεγάλες τσάντες και εντυπωσιακά clutches στις χαμηλότερες τιμές, φουλάρια σε μοναδικά σχέδια και χρώματα καθώς και one size γαλλικά ρούχα που θα γίνουν ένα από τα αγαπημένα
κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας!

To Zmall.gr εδρεύει σε ένα χώρο 3000 τ.μ. στο Κορωπί της Αττικής. Ο σκοπός και το όραμα των ιδρυτών είναι να καθιερωθεί το Z-mall σαν ο απόλυτος προορισμός on-line αγορών για τις περισσότερες κατηγορίες προϊόντων. Περισσότεροι από 5000 κωδικοί προϊόντων, 120 επώνυμων Brands (Harley-Davidson, Gas, Staff Jeans, Converse, Nike, Billabong, Fila, Element είναι μερικά από αυτά) είναι διαθέσιμοι για τον επισκέπτη του Z-mall δημιουργώντας έτσι την μεγαλύτερη ποικιλία που μπορεί να συναντήσει κανείς σε κατάστημα στην Ελλάδα.

Για τον άνδρα
Το e-men ιδρύθηκε με κεντρική ιδέα την εξυπηρέτηση του σύγχρονου άνδρα. Σκοπός της είναι η ευελιξία που δίνει στους επισκέπτες στην πραγματοποίηση παραγγελιών και την άμεση παράδοση καθώς και η μεγάλη διαφορά τιμών σε σχέση με τα φυσικά καταστήματα. Έτσι κάποιος μπορεί να καταχωρήσει την παραγγελία του οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί από όλα τα μέρη της Ελλάδος. Το βασικότερο πλεονέκτημα είναι οι χαμηλές τιμές και η τεράστια γκάμα. Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω της ιστοσελίδας είναι αρίστης ποιότητος και οι τιμές τους αρκετά χαμηλές. Τα περισσότερα προϊόντα που διατίθενται από το κατάστημα είναι τουλάχιστον 35-40% φθηνότερα από ότι αυτά των φυσικών καταστημάτων.
Αν χρειάζεστε πληροφορίες, για τον τρόπο αγοράς, προιόντων ή υπηρεσιών από το ίντερνετ, πατήστε εδώ!l

0 on: "Ρούχα παπούτσια & αξεσουάρ Ανδρικά & Γυναικεία "

Σχόλια